Udskift filer på computere i et AD, ved hjælp af MSI og Group Policies 
Friday, 25 February, 7:49 - Teknologi
For at lave en MSI fil, der indeholder de filer du gerne vil udskifte på alle computere i dit Microsoft Active Directory (AD), skal du downloade og installere programmet "Advanced Installer" på din administrator computer.
Quote:
"This is a unified package containing the complete Advanced Installer application, which includes Freeware, Professional, For Java, Enterprise and Architect features. Freeware features can be accessed at any time by creating a project of type "Simple"."


Som det fremgår er det GRATIS at bruge programmet så længe man kun benytter "Simple" udgaven af projekter. Det er lige hvad vi har brug for i denne opgave!!

Læs, tænk og forstå vejledningen her. Lav så en MSI med de filer du gerne vil udskifte. TEST DEN på en ENKELT passende computer i dit AD, så du ikke distribuere en fejl til alt og alle... så vil du derefter være klar til at gå videre med distributionen af din hjemmestrikkede MSI fil - og det tager næsten kun 5 minutter
;-)
Jeg regner med at du ved hvordan du distribuerer software med Group Policy systemet i Microsoft Active Directory, så den del vil jeg ikke gå i detaljer med.

Kommentarer

Tilføj kommentar
Beklager, men nye kommentarer kan ikke skriver efter 14 dage.